EXCLUSIV! Adela Popescu, despre Radu Vâlcan, în rol de tată: „El tarziu i-a spus lui Alexandru «hai la tata!»“

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 23 ianuarie 2020, 16:38
Adela Popescu și Radu Vâlcan, au realizat prima ședință foto alături de cei doi băieți ai lor, Alexandru, de 3 ani și jumătate, și Andrei, de 1 an, pentru coperta revistei Unica de februarie, ce a apărut la chioșcurile de presă joi, 23 ianuarie.

Îi admirăm de când sunt un cuplu, iar acum, că au o familie cu doi copii, ne-au intrat de tot la inimă. Știi ce ne atrage la cuplul Adela Popescu – Radu Vâlcan? Faptul că sunt naturali și nu se sfiesc să se arate cu bune, dar și cu rele. Știi care e secretul lor? Aleg să vadă întotdeauna partea plină a paharului, iar când lucrurile o iau pe alături… fac haz de necaz.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își organizează foarte bine programul astfel încât amândoi să se ocupe de creșterea și educarea micuților: „Oamenii o văd pe Adela strălucind în fiecare dimineață la emisiune, dar în spatele machiajului se află multă oboseală acumulată. Noroc că este o fire pozitivă și iubitoare. Încerc să o ajut cât pot de mult, să am grijă de copii“, – ne spune Radu. Întrebat cum e pentru el această perioadă, dacă se simte pe ultimul plan, Radu ne răspunde cu umor: „Momentan, mi-am asumat locurile doi, ulterior trei“.

Adela spune că apreciază foarte mult implicarea lui Radu în creșterea copiilor și admiră felul său de a comunica cu băieții și de a le oferi explicații pe înțelesul lor și mărturisește că după nașterea lui Andrei, Radu a devenit mai cald: „El târziu i-a spus lui Alexandru «hai la tata», iar acum îl văd cum i se umple inima de satisfacție, de dragoste. Îmi place că suntem cei mai importanîi din viața lui. Asta e foarte flatant.“ – ne-a dezvăluit Adela Popescu.

Acum, cu doi copii, Adela are nevoie mai mult ca oricând de ajutorul lui Radu, pentru că mama ei stă dimineața cu Andrei, cât sunt ei plecați la joburi. Alexandru merge la grădiniță, dacă nu e bolnav. După emisiunea Vorbește lumea, pe care oprezintă la Pro Tv, pe la 15-16, ajunge acasă, iar bunica pleacă… fix când ea ar avea nevoie să doarmă. Și atunci, până iese Alexandru de la grădiniță, îl roagă pe Radu să se joace cu Andrei, pentru a se odihni măcar jumătate de oră: „De la 16 până la culcare suntem doar Radu și cu mine cu ei. Așa că trebuie totul bine calculat: eu mă duc să dau drumul la apă, tu dezbracă-l, eu le curăț nasul, tu spălă aparatul. Și acum ne-am propus, pentru că nu ne dorim o bonă internă, să îi culcăm mai devreme, să avem mai mult timp pentru noi.“ – ne-a mai spus Adela Popescu.

Acum, tot ei se ocupă și de treburile casnice, pentru că menajera s-a îmbolnăvit: după ce copiii adorm, unul face ordine, pentru ca dimineața să nu fie haos, iar altul spală vasele. „Deci iată că nu pun chiar totul pe Instagram. Nu aș putea să pun nici măcar o poză din ce se întâmplă seara la noi!“, – ne spune cu umor Adela.

Dar faptul că i-au luat cu ei peste tot pe băieței, că nu au avut ajutor în casă, le-a fost de folos să-și găsească intimitatea în această configurație: „Am zis OK, ne chinuim un pic, e ca atunci când te mută mama din camera ei în patul tău și o săptămână nu-ți convine, dar acolo trebuie să stai să înveți să te descurci și în întuneric. Însă, dacă tot timpul te ajută cineva, te trezești că rămâi singur cu copiii și… nu îi cunoști.“ –  a încheiat Adela.

Vezi imagini în exclusivitate cu Adela Popescu, Rdau Vâlcan și cei doi băieței ai lor, Andrei și Alexandru, în galeria foto de mai sus! 

Interviu realizat de Georgiana Averchi

Sursă foto: Unica/ Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter