EXCLUSIV! Adela Popescu, despre testele la care l-a supus pe Radu Vâlcan la începuturile relației

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 ianuarie 2020, 12:54
Adela Popescu și Radu Vâlcan au realizat prima ședință foto alături de cei doi băieți ai lor, Alexandru, în vârstă de 3 ani jumătate, și Andrei, de 1 an, pentru coperta revistei Unica de februarie, iar cu această ocazie ne-au făcut câteva dezvăluiri exclusive despre viața de cuplu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează o familie model și sunt împreună de 10 ani, însă începuturile relației au fost destul de anevoioase și asta pentru că Adela nu avea prea mare încredere în Radu, știindu-l un cuceritor din fire, așa cum i se dusese faima.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar îndrăgita actriță a trebuit să se asigure că partenerul său de muncă este la fel de serios și în viața reală așa că l-a supus la multe teste până a ieșit cu el în mod oficial: „El când a început să mă curteze mi-am zis că până nu mă lămuresc că e foarte îndrăgostit sau până nu îl fac să fie topit după mine, nu ies cu el în oraș, având totuși avantajul că ne întâlneam la filmări și puteam să-mi fac o părere. Abia când l-am simțit foarte implicat și eram și eu super îndrăgostită, atunci am ieșit pentru prima oară, însă înainte i-am spus: „Nu pot să mă afișez cu tine, iar la două săptămâni să apari cu altcineva”. Zic că l-am testat foarte bine pe Radu. Tot ce și-a dorit mereu a fost o familie și acum familia noastră e cea mai importantă pentru el. Noi îi suntem întotdeauna de ajuns, în timp ce eu trag de el să petrecem cu familia extinsă și frații mei, de care sunt foarte atașată.” – ne-a dezvăluit Adela Popescu.

Vezi imagini în exclusivitate cu Adela Popescu, Rdau Vâlcan și cei doi băieței ai lor, Andrei și Alexandru, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Unica/ Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter