EXCLUSIV! Adela Popescu și Radu Vâlcan ne-au dezvăluit secretele căsniciei trainice și solide

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 23 ianuarie 2020, 13:26
Adela Popescu și Radu Vâlcan, au realizat prima ședință foto alături de cei doi băieți ai lor, Alexandru, de 3 ani și jumătate, și Andrei, de 1 an, pentru coperta revistei Unica de februarie, ce va apărea la chioșcurile de presă joi, 23 ianuarie.

Adela Popescu și Radu Vâlcan împlinesc în curând un deceniu de iubire, un deceniu de când își scriu povestea de dragoste filă cu filă, cu sinceritate, cu încredere, cu umor și multă autoironie. Ei bine, pe lângă aceste ingrediente, aflați că cei doi știu să-și dea libertatea necesară unul altuia atunci când este nevoie, iar pe Adela nu o deranjează ca Radu să plece singur în vacanțe cu prietenii: „Pentru mine, „me time“ sunt diminețile de weekend, iar pentru el sunt vacanțele anuale, împreună cu băieții, ceea ce mie mi se pare foarte important. El a plecat cu băieții, în condițiile în care noi de abia facem față amândoi cu copiii. Dar a venit maică-mea, s-a mutat la noi și am scos-o la capăt, n-a fost ușor, dar mi s-a părut important să aibă el timpul lui. Deși, eu nu îmi doresc să plec și eu ca el. Ori se cheamă lene, ori plafonare, dar cel mai mult îmi place acasă. Ideea e că el pleacă cu băieîii în expediîie, fac trecking, fotografie, nu cum m-aș duce eu la Barcelona la shopping. Dacă aș avea o pasiune și m-aș duce într-un cerc să o dezvolt, nu mi s-ar mai părea timp pierdut. Dar eu ce să fac, să mă duc pe la terase?“ – ne-a dezvăluit Adela Popescu, în exclusivitate, în interviul acordat pentru revista Unica.

Despre gelozie și infidelitate nici nu poate fi vorba între ei, mai ales că amândoi își știu parolele pe rețelele de socializare și au acces unul la contul celuilalt, iar Adela privește cu mult umor în direcția asta: „Noi suntem cumva diferiți, dar la fel. Radu, dacă intră într-o încăpere, nu există să fie prea amabil cu vreo domnișoară. La el nu există să se ia în brațe, să se atingă, să se apropie, nu e genul ăsta. La nivel de relaționare el este foarte rezervat. Asta nu înseamnă că nu se poate întâmpla nimic niciodată. Eu sunt cu totul altfel. Și apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac asta. Deși el simte să facă altfel, totuși mă lasă și pe mine să fiu eu însămi. Pentru că s-a prins că la mine e ceva inofensiv.

Dacă eu primesc un mesaj pe Instagram de la X, el îl citește o dată cu mine și invers. Am făcut asta pentru că ne-a fost de ajutor la joburi, fiind în timpul vreunei emisiuni, nu puteam răspunde imediat la solicitări. Dar oamenii care au intenția să facă ceva interzis, își păstrează totuși intimitatea. Ceea ce nu mi se pare greșit, mai ales că uneori poate vrei să îi cumperi ceva și să nu afle celălalt cât a costat.“ – ne-a mărturisit Adela Popescu.

Vezi imagini în exclusivitate cu Adela Popescu, Rdau Vâlcan și cei doi băieței ai lor, Andrei și Alexandru, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Unica/ Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter