EXCLUSIV! Adela Popescu și Radu Vâlcan țin mult la educația copiilor. Ce reguli au adoptat în familie

De Revista Unica, pe
Adela Popescu și Radu Vâlcan au realizat prima ședință foto alături de cei doi băieți ai lor, Alexandru și Andrei, în vârstă de 3 ani jumătate și, respectiv, 1 an, pentru coperta revistei Unica de februarie, iar cu această ocazie ne-au făcut câteva dezvăluiri exclusive despre viața de familie.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt foarte atenți la modul în care-și educă băiețeii. Cei doi au stabilit și reguli stricte, dar le oferă și libertate micuților lăsându-i din când în când să-și satisfacă poftele: „Ne dorim să avem copii educați în sensul de a ne face nouă viața ușoară. Dacă un copil este educat, ți-e mai ușor să supraviețuiești. Dar cred că dorința asta de obediență are la bază și un egoism. De exemplu, noi mergem la restaurant, așa că ne-am făcut niște reguli acasă, ca să ne fie bine tuturor, iar dacă eu și Radu ne dorim să ne relaxăm, nu ne dăm în lături din a le oferi copiilor telefoanele timp de niște minute“, – ne-a mărturisit cu sinceritate Adela Popescu.

Pentru Alexandru, au optat pentru o grădiniță cu program Montessori, unde regula de admitere a fost ca educația primită în acest sistem, o educație cu reguli și limite, impuse cu blândețe, să fie continuată și acasă: „A fost destul de dificil, pentru că Radu și cu mine suntem doi oameni fără reguli, în afară de cele de tipul «sărbătorile se fac în familie» sau «nu plec niciodată de la o petrecere fără tine», nimic care să țină de casă. Iar specialiștii zic că, dacă nu ai reguli, să le creezi. Cu dormitul în pătuț nu mi-a ieșit prea bine, momentan dorm cu Andrei în pat, pentru că mi-e mult mai ușor la desele lui treziri, fiind alăptat, să nu mă mai ridic din pat“ – a mai spus Adela în interviul acordat, în exclusivitate, în revista Unica.

Vezi imagini în exclusivitate cu Adela Popescu, Rdau Vâlcan și cei doi băieței ai lor, Andrei și Alexandru, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Unica/ Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter