Exclusiv: Alina Ceușan: „Îmi lipsește perspectiva festivalurilor din vară”

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Miercuri, 08 aprilie 2020, 14:26
Alina Ceușan este coperta lunii martie a revistei UNICA, pe care a apărut alături de Carmen Grebenișan, prietena și colega ei de branșă. 

Blondele au participat la reality showul Asia Express, în urma căruia și-au câștigat o mulțime de fani și unde au impresionat telespectatorii prin ambiție și atitudinea autentică. Acum, ca noi toți, de altfel, se află în autoizolare alături de soțul ei, la Cluj. Iată ce ne povestește bloggerița de fashion despre această perioadă de restricții și disciplină.

Ce îți lipsește cel mai mult la viața „de afară“?

Cel mai probabil întâlnire cu familiile noastre, cu părinții și cu prietenii, petrecerile și perspectiva festivalurilor din vară, iesitul pe lac, la Tarnița, ieșitul în natură, mersul la munte. Un grătar cu o salată proaspătă de roșii și castraveți și ceapă și să înmoi pâinea în sosul rămas pe fundul bolului, o ieșire la iarbă verde.

Vezi și: EXCLUSIV: Cât de real a fost conflictul dintre Ristei și Blonde la Asia Express

Ai reușit să faci în izolare ceva din lucrurile pe care ți le doreai să le faci demult, dar nu reușeai înainte?

Cu siguranță am reușit un lucru: să ne punem ordine în toate dulapurile din casă, în dressing, peste tot și să terminăm multe din proiectele dedicate casei pe care le-am lăsat în urmă, ce-i drept. Am citit, m-am uitat la câteva filme, însă nu pot să zic exagerat de multe pentru că, pentru noi, munca de online continuă și lucrăm la fel de mult ca înainte.

Vezi și: EXCLUSIV Cea mai gravă ceartă dintre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Cum s-a schimbat comunicarea cu comunitatea ta în perioada asta?

Cred că cel mai important e să ne folosim de vocea noastră pentru a face auzite anumite cazuri sau asociații sau cauze care au nevoie de noi în perioada asta, iar mai apoi să ținem lumea pe profilurile noastre, creând content pozitiv, de calitate, genul de content pe care îți face plăcere să-l urmărești acum, care te deconectează de la tot ce înseamnă știri și stare de urgență.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter