Exclusiv: Anca Rusu: „Da, m-am logodit cu Ştefan Lungu”

De Iulia Şerban, pe

Anca Rusu, vedeta ştirilor de weekend de la Antena 1, a vorbit în exclusivitate cu unica.ro despre proaspăta sa logodnă cu Ştefan Lungu, dar şi despre cum îşi doreşte să arate în cea mai importantă zi din viaţa ei.
Felicitări! Ştiu că te-ai logodit de curând. Cum s-a întâmplat fericitul eveniment şi pe când nunta?
Nu a fost o cerere  în căsătorie clasică. Ştefan mi-a pus inelul pe deget în somn, chiar după ziua mea, iar când m-am trezit mi-a spus că ştie sigur că eu sunt viaţa lui. Deci, m-am trezit logodită (râde). Sincer nici n-am discutat despre căsătorie. E un pas pe care îl vom face la un moment dat, dar nu am stabilit nimic deocamdată. Nu ne grăbim!
Exclusiv: Anca Rusu: „Da, m-am logodit cu Ştefan Lungu”

Vorbeşte-mi puţin despre secretele frumuseţii tale. Cum te menţii în formă? Cum îţi întreţii frumuseţea?
Unul dintre principiile mele este acela ca frumuseţea vine din interior şi asta nu doar metaforic. Consum minimum doi litri de lichide pe zi, mănânc sănătos şi încerc să am mereu o stare de spirit bună. Asta se vede întotdeauna pe un chip frumos. Bineinteles că se poate interveni şi din exterior, însă efectele sunt mai puţin vizibile. Folosesc măşti făcute în casă cu argilă, ulei de argan pe corp şi păr, iar recent am aflat despre uleiul de piper negru, care pune sângele în mişcare şi face minuni împotriva celulitei. Cred că-l voi încerca!
Imposibil să nu te fi gândit la rochia de mireasă. Cum ai vrea să fie? Designer român sau străin?
E prea devreme să mă gândesc la amănuntul asta. Ştiu însă că nu va fi ceva clasic.În ziua aceea o să-mi doresc să fiu eu, cea de toate zilele.  Ştefan mă iubeşte pentru ceea ce sunt ….
Ce face „Prinţesa Polonic”? Nici ea nu a început să se gândească la nuntă? Presupun că se va implica în meniu…
„Prinţesa Polonic” găteşte cu drag şi spor, dar nu se va implica deloc în meniul care va fi servit la nuntă! Probabil că în ziua aceea va fi mireasa şi atat!(râde)
Ştefan ţi-a gătit vreodată?
Ştefan găteşte destul de des. Are şi o rubrică dedicată pe site-ul „Prinţesei Polonic”. E un maestru al creveţilor, iar dimineţile de weekend sunt cele mai frumoase.  Ştefan se trezeşte înaintea mea  şi pregăteşte cele mai bune omlete din lume. Sunt foarte mândră de el.
Cine se ocupă de imaginea ta? Cu cine te consulţi  atunci când îţi pregăteşti apariţiile mondene?
Nu există o persoană care să se ocupe numai de mine. Atunci când am nevoie de sfaturi apelez la stilista Antenei 1, Adriana Tudorache. Mă ajută destul de des. Ultima dată mi-a dat câteva recomandări pentru reconstituirea unui look din anii 80!
Ştiu că eşti o iubitoare a stilului vintage.  În garderoba ta putem găsi articole vestimentare purtate cândva de mama sau poate chiar bunica ta?
Am câteva accesorii vintage, din păcate nu sunt cu valoare sentimentală, adica nu au aparţinut cândva unor persoane dragi. Singurul obiect de acest fel este o ie absolut superbă, cusută de bunica mea acum 50 de ani pe pânză ţesută în casă. E mica mea comoară la care ţin foarte mult!
Exclusiv: Anca Rusu: „Da, m-am logodit cu Ştefan Lungu”
Văd că nimic nu te opreşte să-ţi îndeplineşti visele. Ce  altceva ţi-ai mai propus să faci? Unde te vezi peste vreo cinci ani?
Peste vreo 5 ani îmi doresc să fiu sănătoasă, la fel de împlinită şi liniştită, iar dacă Dumnezeu va vrea, poate voi fi şi mămică!
Un sfat pentru cititoarele unica.ro
Sfatul meu este să se bucure de viaţă aşa cum e ea, cu bune şi rele, să fie ele însele, naturale şi originale, să iubească şi să se lase iubite!
Foto: PR, arhiva personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter