EXCLUSIV! Andreea Ibacka a explicat de ce alege să nască prin cezariană: „Cezariana nu este calea ușoară”

De Bianca Prangate, pe
Andreea Ibacka este însărcinată pentru a doua oară și urmează să nască în luna septembrie prin cezariană. Ea a explicat decizia de a naște prin cezariană în interviul exclusiv din Unica de iulie.

Andreea și Cabral apar pe coperta revistei Unica de iulie – ediție în cadrul căreia se regăsește și un interviu exclusiv cu amândoi despre viața de cuplu, micuța Namiko și cum se pregătesc să întâmpine pe lume următorul copil. Revista Unica se găsește din 24 iunie la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

În cadrul acestui interviu, Andreea ne-a vorbit atât depre cum decurge sarcina ei, cât și despre decizia de a naște prin cezariană. Ea și-a amintit de cum sarcina cu Namiko nu a fost cea mai ușoară în ultimele săptămâni.

„La Namiko toată lumea mă felicita pentru burtica micuță pe care o aveam”, a povestit Andreea. „Nu aveam eu niciun merit, dar, fiind prima sarcină, pielea, mușchii, uterul, toate au făcut loc mai greu. Și totuși, din pricina burticii neîncăpătoare pentru un copilaș mare, la ea am avut contracții destul de devreme, am trecut ca prin minune pe lângă riscul de a o naște prematur la 28 de săptămâni (din 40), am petrecut o lună și jumătate în pat până s-au liniștit contracțiile. Până la urmă mi s-a dovedit că o burtică mică nu e chiar de dorit în sarcină. Noroc că a doua oară tot organismul a funcționat pe pilot automat, zici că am apăsat un buton de memorie din arhivă. Arhiva celei mai spectaculoase tehnologii, corpul unei femei”.

Citește și: EXCLUSIV! Cum își menține Andreea Ibacka silueta în timpul sarcinii

Citește și: Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Citește și: EXCLUSIV! Ce a spus actrița Ada Galeș despre Smiley, colegul ei de filmări: „A verbalizat una dintre cele mai intime credințe…”

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducanu, vacanță romantică în Grecia

Tocmai de aceea, când am întrebat-o cum va naște, Andreea Ibacka a răspun: „Date fiind antecedentele, cea mai puțin riscantă variantă va fi tot cezariana”. Nașterea prin cezariană este văzută uneori ca fiind varianta ușoară, dar actrița a ținut să demonteze acest mit.

„Cezariana nu este calea ușoară, contrar ideilor preconcepute”, a spus ea. „Durerile care urmează operației sunt foarte mari, cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. Dar hai să nu intrăm în detalii, mi-ar plăcea să încurajăm natalitatea. Și până la urmă catralioane de femei au făcut asta înaintea mea, suntem programate genetic să reușim. Măcar acum am convingerea că recuperarea se produce și că este completă. Iar bucuriile care urmează șterg greutățile cu buretele. De n-ar fi așa, n-ar mai face nimeni al doilea copil, nu?”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter