Exclusiv! Ce program zilnic are Anca Serea, însărcinată a șasea oară: „Respir și-o iau de la capăt de fiecare dată“

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 aprilie 2019, 15:20
Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară, iar vestea cea mare și absolut neașteptată a dat-o, în exclusivitate, în Revista Unica. Cu această ocazie, Adi Sînă va deveni tătic pentru a patra oară, iar familia se va mări cu o fetiță, pe care o va boteza cu numele Leeah.  

Anca Serea, în vârstă de 38 de ani, este un rezervor nesfârșit de energie și bună dispoziție și ne este imposibil să nu ne întrebăm cum reușește să se împartă în atâtea direcții și să le facă pe toate impecabil. Ei bine, viitoarea mămică ne-a dezvăluit cum arată, pas cu pas, programul său zilnic: „Ziua obișnuită pentru mine începe dimineața devreme, la ora 7:00, și se încheie undeva după ora 1:00. Ritmul este unul alert, dar care-mi aduce multe satisfacții și care m-a educat să devin un om organizat. Pregătesc copiii pentru școală, grădiniță și liceu, cineva îi preia, iar eu mă bucur de o dimineață alături de Moise. Activitățile variază oarecum de la o zi la alta, dar întotdeauna prima parte a zilei până după prânz o petrec acasă: gătesc, fac cumpărături, aranjez lucrușoarele pentru a doua zi. După aceea merg la masaj de două ori pe săptămână și la activitățile copiilor. Seara se întâmplă să avem câte un eveniment și ajungem acasă în jurul orei 20, pregătiți pentru cină, băiță, povești de peste zi și culcare.“ – ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Anca Serea.

Anca Serea recunoaște că se bucură și de sprijinul mamei sale: „Mă ajută mult mama, care este bunica perfectă și bona celor mici și care ne e alături de cinci ani deja. Am învățat să nu mai fiu atât de înverșunată în tot ceea ce fac, timpul e de partea mea în cele mai multe cazuri, copiii sunt minunați și-mi vin în întâmpinare, dar bineînțeles că există și zile în care efectiv nu știu de unde să le apuc! Respir și-o iau de la capăt de fiecare dată, cu un soi de energie inepuizabilă, dată de cele șase motorașe pe care le avem! Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi așa cum vine ea și sincer nu-mi văd existența altfel. Dumnezeu a fost atât de bun cu noi încât ar fi un mare păcat să nu ne mobilizăm când e nevoie.“ – ne-a explicat Anca Serea.

Vezi imaginile cu Anca Serea însărcinată a șasea oară în galeria foto! 

Află mai multe despre noua sarcină a Ancăi Serea din revista Unica mai 2019, la chioșcuri din 22 aprilie 2019.

Credit Foto: Ștefan Dani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter