Exclusiv! Cum a primit Adi Sînă vestea că Anca Serea este însărcinată a șasea oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 aprilie 2019, 12:29
Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară, iar vestea cea mare și absolut neașteptată a dat-o, în exclusivitate, în Revista Unica, însă am fost curioși să aflăm cum i-a spus soțului său, Adi Sînă, că va deveni, din nou tătic.

Anca Serea, în vârstă de 38 de ani, se pregătește să aducă pe lume o fetiță, echilibrând astfel balanța: trei băieți și trei fetițe, pe care o va boteza cu numele Leeah. Anca ne-a mărturisit că atât ea, cât și Adi Sînă, soțul său, și copiii erau pregătiți emoțional să primească o asemenea veste: „Nu a fost necesar să-i dau vestea după un anumit scenariu pentru că știam, simțeam amândoi că minunea s-a întâmplat cu atât mai mult cu cât pe amândoi ne încântă ideea unui nou membru în familie și-l așteptam în fiecare lună. Nu am fost luați prin surprindere, dar emoțiile au fost de fiecare dată la fel de intense. Copiii își mai doreau un frățior și am avut grijă să-i obișnuiesc cu această idee și abia asteaptă să o cunoască pe Leeah.“ – ne-a declarat, în exclusivitate, Anca Serea.

Totodată, Anca Serea a răspuns celor care o critică că este însărcinată a șasea oară și dezvăluit și dieta cu care se întreține în această perioadă.

Vezi imaginile cu Anca Serea însărcinată a șasea oară în galeria foto!

Află mai multe despre noua sarcină a Ancăi Serea din revista Unica mai 2019, la chioșcuri din 22 aprilie 2019.

Credit Foto: Ștefan Dani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter