Exclusiv! INNA ne-a povestit cum arată date-ul ideal cu iubitul ei, Deliric

De Bianca Prangate, pe
INNA este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, faima ei fiind imensă și dincolo de hotare. Din 2020, ea se află într-o relație cu Deliric.

La 34 de ani, INNA își păstrează fără efort setea de viață și curiozitatea specifice copiilor. Dincolo de asta însă, este o femeie care știe ce își dorește, o artistă neobosită și o parteneră de viață de vis.

Anul 2021 este anul INNEI. De la colaborări cu Flo-Rida și Timmy Trumpet pe plan muzical, la rolul de detectiv în cadrul emisiunii „Masked Singer România” de la Pro TV, agenda ei este plină și nu stă o clipă degeaba. Atunci când nu muncește, petrece timp cu familia și prietenii sau dă o fugă prin lume împreună cu iubitul ei, Deliric, un celebru rapper și om de afaceri.

În 2020, ea a recunoscut că are o relație cu acesta din urmă, detaliile preferând să le păstreze departe de ochii lumii. Despre ce îi aduce pe cei doi aproape unul de altul, INNA a recunoscut în cel mai nou număr al revistei Unica, pe a cărei copertă și apare.

Citește și: Ce imagine a publicat Gina Pistol cu fiica ei. Fanii au reacționat imediat

Citește și: Britney Spears s-a dezbrăcat într-un parc și a postat fotografiile îndrăznețe pe rețelele sociale

Citește și: Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România”, i-a cerut mâna iubitei sale, Marina

Citește și: Simona Halep nu s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Care a fost motivul petrecerii

„Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică”, a povestit artista. „Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”.

Mai mult, INNA a povestit cum arată un date night ideal pentru ea și Deliric: „Poate fi o plimbare nocturnă prin București cu skateboard-ul, o cină vegană delicioasă gătită de el sau o cină într-un restaurant pe undeva prin lume”.

Descoperă interviul integral în ediția de august a revistei Unica. Revista Unica se găsește din 22 iulie la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter