Exclusiv! Melania Medeleanu nu putea avea copii: „Este important să nu-ți pierzi speranța”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 27 mai 2019, 17:03
Melania Medeleanu a născut un băiețel la începutul acestui an. Fosta prezentatoare de știri trăiește pe pielea sa bucuria de a fi mamă, după ce fusese la un pas să-și piardă speranța.

Melania Medeleanu, în vârstă de 41 de ani, a hotărât să-și dedice viața și energia copiilor, fondând MagiCAMP, tabăra pentru copii cu afecțiuni oncologice, și sperând totuși, în interiorul său, că va veni și ziua în care-și va ține propriul prunc în brațe. I-a fost greu să recunoască în fața tuturor că nu poate fi mamă, însă a făcut-o pentru a nu mai fi nevoită să răspundă întrebări dureroase care de fiecare dată îi aminteau drama și-i întorceau cuțitul în rană. Într-un final, când speranțele erau aproape pierdute, iată că procedurile medicale și-au făcut efectul și Melania a rămas însărcinată. Aceasta a vorbit despre fertilizarea in vitro în cadrul interviului pe care l-a oferit, în exclusivitate, în Revista Unica: N-aș vrea să spun că a fost ușor. Căci n-a fost – și orice femeie care a trecut pe acolo știe cât de invaziv e tratamentul și, mai ales, cât de dureros este eșecul. Cred că e important să nu-ți pierzi speranța. Ea te face, de fiecare dată, să o iei de la capăt. Câtă vreme există un grăunte de speranță, mai încerci o dată. Dacă ai pierdut speranța, e foarte greu să mai găsești energia pentru următoarea încercare.

Melania Medeleanu recunoaște că nu i-a fost ușor să se supună tehnicilor de fertilizare în vitro și transmite un mesaj important tinerelor care-și doresc să devină mame: Mi-ar fi foarte greu să dau sfaturi în acest domeniu. Numai de sfaturile mele n-au nevoie femeile care încearcă iar și iar și iar. Au nevoie de oameni care să le fie alături, să nu le lase să cadă, au nevoie să-și conserve speranța și energia. Gândul meu se îndreaptă mai degrabă spre tinerele care-și doresc un copil cândva, un cândva nedefinit. Nu e nimic în neregulă dacă vrei să-ți construiești întâi o carieră sau să călătorești sau să-ți vezi de pasiunile tale. Dar bun ar fi și un control medical – doar să știi cum stai și cât timp ai cu adevărat. Să nu riști că acel „cândva” să se transforme în „niciodată”.” – ne-a declarat Melania Medeleanu.

Vezi aici materialul video de la ședința foto cu Melania Medeleanu și bebelușul său pentru coperta Revistei Unica, numărul iunie 2019.

Vezi mai multe fotografii cu Melania Medeleanu și băiețelul său, Radu Petru, în galeria foto de mai sus! 

Foto credit: Alex Gâlmeanu. Fotografii realizate cu Huawei P30 Pro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter