EXCLUSIV! Mirela Oprișor, pusă în dificultate de fiica ei: „[…] s-ar putea să te coste prima replică mult”

De Bianca Prangate, pe

Mirela Oprișor este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Fie că ai văzut-o la teatru, în filme sau în seriale, nu ai cum să nu o admiri.

În ediția de august a revistei Unica, Mirela Oprișor ne-a oferit un interviu exclusiv, plin de momente sincere și charismă. De 17 ani, ea are o relație cu actorul și scenaristul Mimi Brănescu. Cei doi sunt căsătoriți și au și o fiică adolescentă împreună.

Pentru că și părinții învață adeseori lecții de la copiii lor, Mirela mi-a povestit ce a învățat-o pe ea fiica sa: „Cea mai importantă [lecție] este că trebuie să mergi cu generația ei și să lași tu garda jos, să înțelegi cum gândește un copil din generația ei.

Mirela a recunoscut însă că nu este deloc ușor, spunând: „E foarte dificil, pentru că de multe ori copiii te întrec – din multe puncte de vedere. Am învățat că trebuie întâi să gândesc, după să vorbesc, pentru că s-ar putea să te coste prima replică mult.

Interviul integral îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, pe care o găsești deja la punctele de difuzare a presei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter