EXCLUSIV! Mirela Oprișor, pusă în dificultate de fiica ei: „[…] s-ar putea să te coste prima replică mult”

De Bianca Prangate, pe

Mirela Oprișor este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Fie că ai văzut-o la teatru, în filme sau în seriale, nu ai cum să nu o admiri.

În ediția de august a revistei Unica, Mirela Oprișor ne-a oferit un interviu exclusiv, plin de momente sincere și charismă. De 17 ani, ea are o relație cu actorul și scenaristul Mimi Brănescu. Cei doi sunt căsătoriți și au și o fiică adolescentă împreună.

Pentru că și părinții învață adeseori lecții de la copiii lor, Mirela mi-a povestit ce a învățat-o pe ea fiica sa: „Cea mai importantă [lecție] este că trebuie să mergi cu generația ei și să lași tu garda jos, să înțelegi cum gândește un copil din generația ei.

EXCLUSIV! Mirela Oprișor, pusă în dificultate de fiica ei: „[…] s-ar putea să te coste prima replică mult”

Mirela a recunoscut însă că nu este deloc ușor, spunând: „E foarte dificil, pentru că de multe ori copiii te întrec – din multe puncte de vedere. Am învățat că trebuie întâi să gândesc, după să vorbesc, pentru că s-ar putea să te coste prima replică mult.

Interviul integral îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, pe care o găsești deja la punctele de difuzare a presei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!