EXCLUSIV. Oana Roman LĂMUREŞTE RELAŢIA CU KANAL D

De Libertatea.ro, pe

Contactată de Libertatea.ro, Oana Roman a spus că zvonurile sunt false, iar şefii ei au decis ca, „din toamnă, emisiunea «Drept la ţintă» să nu mai fie difuzată”.
„Din toamnă, pe tronsonul orar pe care a fost difuzată emisiunea «Drept la ţintă» va fi o altă emisiune, iar colaborarea mea cu Kanal D va continua pentru o altă emisiune, însă deciziile vor fi luate şi anunţate abia la toamnă. Pregătim o surpriză de proporţii”, ne-a spus Oana Roman.

De asemenea, la solicitarea libertatea.ro, postul Kanal D a confirmat continuarea colaborării cu Oana Roman.

“KanalD îşi continuă, în diverse forme, colaborarea cu Oana Roman. Pe slotul orar al emisiunii «Drept la Ţintî» va fi programat un alt show în grila de toamnă, o mare surpriză. Vă vom oferi mai multe detalii în curând”, au precizat reprezentanţii postului Kanal D.

În ceea ce priveşte înlocuirea sa cu Gabriela Cristea, Oana Roman a precizat că nu este în măsură să comenteze acest zvon, singurii în măsură să decidă cine va prezenta emisiunea care va fi difuzată din toamnă pe acelaşi tronson orar cu „Drept la ţintă” fiind reprezentanţii postului de televiziune.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter