Expert regal: Meghan Markle are un comportament „lipsit de grație”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 09 august 2019, 14:44
Meghan Markle și Prințul Harry au un comportament „lipsit de grație” ce ar fi îngrozit-o pe regretata Prințesă Diana, susține expertul regal Lady Colin Campbell. Prințesa Diana, un exemplu de grație și eleganță, atât în aspect, cât și în comportament, ar fi fost dezamăgită de fiul ei, Harry, mai spune Campbell.

Biografa regală, în vârstă de 69 de ani, care a publicat mai multe cărți despre familia regală britanică, a afirmat că Ducii de Sussex „etalează un anumit șarm atunci când le convine, dar în rest sunt lipsiți de grație”.

Mai mult, ea consideră că Meghan (38 ani) arată o „lipsă de neînțelegere și apreciere” față de poziția ei regală.

Diana ar fi fost consternată, ea a avut suficient intelect ca să știe când să dea un spectacol. Știa cât de important este să fii grațios, în timp ce Meghan – și Harry ca extensie – etalează un anumit șarm atunci când le convine, dar în rest sunt lipsiți de grație”, a declarat Lady Campbell pentru The Mirror.

Comportamentul ei denotă o lipsă a înțelegerii și aprecierii a ceea ce înseamnă să faci parte din familia regală. Nu știu cine se crede comportându-se așa”, a mai spus ea.

De asemenea, ea a subliniat faptul că Meghan și Harry „privează” fanii regali fiind „pretențioși”.

Lady Colin are un „presentiment îngrozitor” legat de viitorul ducesei de Sussex dacă aceasta nu își schimbă comportamentul. Aceasta este de părere că Meghan trebuie să facă o diferență clară între ce înseamnă să te comporți ca o celebritate și a fi membru al familiei regale.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter