Inedit! Cum îl imită fata lui Măruță pe Dorian Popa

Ultimul update Joi, 27 februarie 2020, 17:22

Are doar 4 ani, are aproape 190 de mii de urmăritori pe Instagram, iar succesul său pe rețelele de socializare este unul demn de invidiat.

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, Eva, a făcut furori în rândul internauților cu filmulețe haioase pe care le pune pe canalul său personal de Youtube. Eva are un serial pe Yotube, cu fel de fel de peripeții amuzante și drăgălașe. Nici fratele ei, David, nu e mai prejos și își demonstrează calitățile de “showman” ori de câte ori are ocazia.

Cătălin Măruță este mândru foc de micuții săi și profită din plin de toate momentele haioase prin care trec, imortalizându-le pentru a le arăta tuturor.

De data aceasta, celebrul prezentator de la Pro TV și-a filmat copilașii în drum spre stomatolog și în timpul vizitei în cabinetul doctorului dentist. Micuța s-a dovedit a fi extrem de curajoasă la medic.

În episodul 10, Eva și David spun lucruri care mai de care mai trăsnite, precum:

„Dacă David se duce la ski, își rupe piciorul! Ai văzut fata aia…Nu vreau să își rupă piciorul!!!”

„Tati, nu mă supăra! M-ai supărat!”

„Vreau să merg la Doamne-Doamne la Biserică să fac o poză.”

“Și cu doamna polițist vrei să te pupi pe buze?”

Un moment savuros a fost când Eva și David l-au imitat pe Dorian Popa, fiecare dintre ei spunând “hatz, Jonule”, în felul său.

Cu ceva timp în urmă, când Măruță le-a spus copiilor că dacă doresc, el îl poate suna pe Dorian Popa să stea la povești, Eva a avut o reacție neașteptată:

“Te rog, tati să nu suni; nu pot să vorbesc, că sunt răcită și tușesc. Da, am emoții. Deci mă doare burta pentru că îl sunăm pe Dorian Popa.”

Iată întregul episod cu Eva și David Măruță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter