Ferma familiei actriței Jennifer Lawrence, cuprinsă de flăcări

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 02 decembrie 2020, 12:04

Jennifer Lawrence (30 de ani) a mulțumit comunității din Louisville pentru sprijinul oferit după ce ferma familiei sale a fost sever deteriorată în timpul unui incendiu.

Ferma familiei actriței Jennifer Lawrence, cuprinsă de flăcări

„Din fericire, datorită minunaților noștri pompieri, nimeni nu a fost rănit. Toate animalele noastre sunt în siguranță”, a mărturisit actrița pentru People. Cu toate acestea, focul a „distrus o parte semnificativă” a taberei.

„Când fratele meu Blaine a preluat conducerea taberei, a extins-o cu ajutorul creativității sale și a spiritului vesel și iubitor. (…) Sunt recunoscătoare Taberei Hi Ho pentru minunatele amintiri.

Familia noastră face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Blaine să depășească acest incident. Suntem foarte recunoscători pentru susținerea comunității, pentru tot ajutorul oferit pentru ca vara viitoare copiii să se poată distra în tabără”.

Ferma familiei lui Jennifer găzduiește an de an copii în tabără. Sâmbătă, 28 noiembrie, pe pagina de Facebook a taberei a apărut următorul mesaj: „Cu durere confirmăm că în seara precedentă ne-am pierdut hambarul într-un incendiu oribil.

Suntem profund recunoscători că nimeni nu a fost rănit, însă ducem dorul a multor ani de muncă și a tuturor amintirilor petrecute între acești pereți. Cuvintele nu pot descrie durerea pe care o simțim, însă suntem recunoscători tuturor pompierilor care au răspuns apelului nostru urgent. Sunteți realmente eroi.

Suntem recunoscători și tuturor membrilor comunității care ne-au contactat pentru a-și oferi sprijinul. Iubirea și bunătatea voastră înseamnă totul pentru noi. Bunătatea și protecția lui Dumnezeu sunt evidente în această situație”.

Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, au aniversat un an de mariaj în luna octombrie. Perechea s-a căsătorit sâmbătă, 19 octombrie 2019. Petrecerea a avut loc în Castelul Belcourt din Newport.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Victor Rebengiuc a trecut prin experiența COVID-19: „Nu am avut simptome ale bolii”

Lori Lo, fosta concurentă de la „Vocea României”, însărcinată cu primul copil

EXCLUSIV! Unica de decembrie este aici să îți deschidă apetitul pentru sărbători

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter