Fetița Elenei Gheorghe a crescut deja! Nu mai arată așa

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 31 iulie 2020, 19:39

Artista Elena Gheorghe a devenit în anul 2017 mamă pentru a treia oară, născând-o pe micuța Amelie. Recent, Amelie a împlinit trei ani și arată ca o păpușică.

Cu ocazia zilei ei de naștere de pe 15 iulie, Elena Gheorghe a împărtășit mai multe fotografii cu cea mică – de pe vremea când avea câteva luni și până în prezent, la vârsta de trei ani.

Pozele au venit însoțite de o descriere deosebit de emoționantă: „Cu 2 zile înainte să rămân însărcinată am văzut o stea căzătoare, a fost pentru prima oară când am văzut așa ceva și mi-am pus dorința: Dă-mi Doamne o minune de fată!”.

Elena Gheorghe a adăugat apoi: „Așa s-a întâmplat, în 9 luni adică pe 15 iulie 2017 a venit pe această lume cu multe daruri minunate, iubirea noastră Amelie Nicole. Astăzi de ziua ei îi dorim sănătate și înțelepciune! Dorințele spuse din suflet sunt auzite și se împlinesc! La mulți ani, steluța noastră”.

Urmăritorii Elenei s-au grăbit să o ureze de bine pe cea mică, dorindu-i, la rândul lor, multă sănătate.

Ziua micuței Amelie nu a fost singurul eveniment fericit sărbătorit de Elena Gheorghe în ultima perioadă. Dacă pe 15 iulie a serbat-o pe mezina familiei, pe 8 iulie ea a împlinit 15 ani de când este împreună cu soțul ei, instrumentistul Cornel Ene, și 8 ani de la nuntă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter