Fiica lui Heidi Klum și-a făcut debutul pe coperta revistei Vogue

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 17:00

Leni Klum (16 ani), fiica supermodelului Heidi Klum (47 de ani), și-a făcut debutul în revista Vogue Germany alături de mama ei. Este prima ședință foto în care i se vede chipul.

Duo-ul mamă-fiică a purtat două ținute semnate Versace pe coperta publicației. Alături de fotografie, Heidi i-a transmis un mesaj emoționant primei sale fiice.

Fiica lui Heidi Klum și-a făcut debutul pe coperta revistei Vogue

„Sper ca oriunde te vei afla, să porți cu tine ceea ce ți-am oferit în ultimii 16 ani. Să porți marile, dar și micile decizii pe care le-am luat pentru tine în viață.

Chiar dacă deseori nu vrei să asculți sfaturile istețe ale mamei tale, iată încă unul: Niciodată nu face ceva ce nu-ți dorești și ascultă-ți întotdeauna intuiția”, a scris Heidi în germană, în dreptul copertei.

Fotografii în GALERI FOTO de mai sus!

„Sunt convinsă că o perioadă minunată te așteaptă. Vogue este cea mai grozavă cale prin care să dai startul carierei la care visezi.

Și chiar dacă-mi este puțin greu să te las să pătrunzi în această lume, întotdeauna voi face tot ce-mi stă în putință ca să te știu fericită și cu visele îndeplinite. Sunt mândră să-ți fiu mamă.”

Leni este fiica modelului cu omul de afaceri italian Flavio Briatore (70 de ani) de care vedeta s-a despărțit înainte ca fiica lor să se nască.

Heidi este mama a patru copii

Bărbatul nu s-a implicat în primii ani de viață ai lui Leni, aceasta fiind adoptată și crescută de Seal, fostul soț al modelului. Heidi și artistul mai au împreună o fiică și doi fii, Lou (10 ani), Johan (13 ani) și Henry (14 ani).

În toamna anului 2018, Flavio a fost fotografiat îmbrățișând adolescenta și luând prânzul alături de întreaga familie a modelului pe terasa Hotelului Cala di Volpe în Porto Cervo, Italia.

Heidi și Seal s-au separat în anul 2012 și împart custodia celor patru copii. În data de 3 august a anului trecut, Heidi și actualul ei partener de viață, artistul Tom Kaulitz (30 de ani), și-au oficializat relația în timpul unei fastuoase ceremonii religioase alături de familie și prieteni în Capri, Italia.

Foto: Instagram

Citește și:

Elena Gheorghe, schimbare surprinzătoare de look. Cum îi stă cu părul scurt?

Actrița Candice King din „Jurnalele Vampirilor” a născut al doilea copil

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter