Fiica lui Michael Jackson, despărțire tumultuoasă de iubitul ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 12:20

Nu la mult timp după ce Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a declarat că nu își poate imagina o viață fără iubitul ei, aceasta s-a despărțit de el.

Paris Jackson s-a despărțit de iubitul ei, Gabriel Glenn, cu care era împreună din luna noiembrie a anului 2018. Cei doi au împărtășit felul în care decurg viețile lor într-un documentar video pe Facebook, denumit „Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn”.

Împreună cu Gabriel, Paris forma nu doar un cuplu, ci și trupa „The Soundflowers”. Acum însă, Paris și-ar dori să se concentreze mai mult pe sine, potrivit declarațiilor unei surse pentru TMZ.

În ultimul episod al documentarului, numit „What Does Paris Jackson Want?”, artista în vârstă de 22 de ani a mărturisit că nu își poate imagina o viață fără Gabriel: „Nu știu ce se va întâmpla în viitor. Dar în mod evident îmi doresc să devin cineva și vreau să cresc și să devin o persoană mai bună, o cântăreață mai bună și altele. Dar nu pot face asta fără Gabe”.

Iată cum explica Paris dinamica relației ei cu Gabriel, conform Mirror: „Gabe este ca un taur, iar eu sunt ca un berbec. Așa că amândoi avem coarne ascuțite și ne ciocnim cap în cap în mod constant.”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter