Fiica lui R Kelly își condamnă „teribilul” tată într-o scrisoare deschisă

De Oana Savin, pe
Fiica înstrăinată a rapperului R Kelly, Buku Abi, a postat o scrisoare deschisă în care vorbește despre acțiunile „dureroase” ale „teribilului” său tată.

Tânăra în vârstă de 21 de ani, pe numele său real Joann Kelly, a spus despre muzician că este un „monstru”.

Buku a explicat că a păstrat tăcerea pentru propria sa „stare emoțională” însă niciodată nu a avut intenția să pară „indiferentă”, după ce s-au făcut mai mult presiuni ca ea să vorbească despre acuzațiile de agresiune ce i se aduc tatălui ei, relatează Metro Online.

Acum, cântăreața a postat pe Instagram mai multe InstaStories, în care afirmă că susține aceste victime și că se roagă pentru „toate femeile și familiile afectate”.

 

View this post on Instagram

 

Isssssssss thaaaaaa neewwwwww yearrrrrrrrrr//// but isss it a new you??????? 👁

A post shared by Buku Abi (@bu.k.u) on


Mă rog pentru familiile și femeile care au fost afectate de acțiunile tatălui meu. Sincer, am fost foarte afectată de toate acestea. Oricum, a fost dificil de procesat totul”, a afirmat Buku.

Tânăra a explicat cum ea și mama sa Andrea Lee, împreună cu frații ei Jay (19) și Robert (17) nu l-au mai văzut și nici nu au mai vorbit cu R Kelly de mai mulți ani, ca parte a unui „proces de vindecare”.

Artista susține că performează pe scenă sub numele de Buku Abi deoarece familia ei a îndurat foarte multe lucruri din cauza asocierii cu numele Kelly.

Nu am nicio relație cu tatăl meu, nici nu vorbesc cu el sau pentru el”, a explicat ea.

Mama mea, frații mei și cu mine nu vom scuza și nu vom face parte din lucrurile negative pe care le-a făcut sau continuă să le facă în viața sa”, a continuat fiica rapperului.

Același monstru cu care mă confruntați este tatăl meu. Sunt conștientă de cine și ce este el. Am crescut în acea casă. Alegerea mea de a nu vorbi despre el și despre ceea ce el face este pentru pacea minții mele, starea mea emoțională și vindecarea mea”, a subliniat tânăra.

Buku a mai spus că a fost foarte dificil să răspundă acuzațiilor și a precizat că niciodată nu ar vrea ca „altcineva să simtă aceeași durere” pe care ea a simțit-o.

În prezent, R Kelly este investigat în statele Chicago și Georgia pentru mai multe acuzații făcute la adresa sa într-un documentar ce vorbește despre  presupușii săi „supraviețuitori”.

Documentarul a lansat acuzații referitoare la preferințele lui R Kelly pentru femei minore. De asemenea, rapperul este acuzat că ar fi ținut o femeie ca sclavă sexuală și că ar fi creat un „cult de sex” în care ar fi controlat toate femeile și viețile lor de zi cu zi.

R Kelly a negat toate aceste acuzații și este de părere că cei care au lansat aceste acuzații sunt motivați de răzbunări personale sau profesionale.

Mai mulți artiști au denunțat faptele rapperului, printre acestea numărându-se Ne-Yo, John Legend, Lady Gaga, Phoenix și Jada Pinkett-Smith.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter