Fiica rapperului Fetty Wap a murit la vârsta de patru ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 12:13

Tragedie în familia rapperului Fetty Wap (30 de ani). Fata artistului, Lauren Maxwell, s-a stins din viață la vârsta de 4 ani.

Mama fetei, Turquoise Miami a confirmat trista veste postând în mediul online un clip Boomerang cu micuța Lauren în timp ce se distra la piscină.

Citesște și: Hugh Jackman, suspect de cancer din nou

”Aceasta este uimitoarea, frumoasa, amuzanta, vibranta, iubitoarea, talentata, inteligenta și dura prințesă Aquarius. Dacă vedeți această postare derulând sau pur și simplu spuneți „te iubesc LAUREN”, pentru că se spune că sufletele ne pot simți dragostea #RIP. ” – a scris mama fetei, în dreptul clipului postat pe pagina sa de Instagram.

Momentan cauza decesului fetiței nu a fost dezvăluit, potrivit publicației TMZ.

Fetty și Turquoise au fost recent în centrul presei mondene printr-un scandal care ar fi pornit de la faptul că artistul nu s-a interesat în ultima vreme de soarta fetei și nu este la zi cu plata pensiei alimentare. Fetty și Turquoise au mai trecut printr-o cumpănă în 2019, când s-a născut o altă fetiță a cuplului, Alaiya. Micuța venise pe lume mai devreme decât ar fi trebuit și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pe creier. Din fericire, operația a fost un succes.

Fetty Wap a devenit faimos în 2015, când single-ul său „Trap Queen” a ajusn pe locul 2 în topul Billboard Hot 10 din Statele Unite ale Americii. Despre artist se spune că ar avea, deja, şase copii cu cinci femei diferite.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter