Fiul Elenei Gheorghe a împlinit 9 ani: „M-ai învățat să iubesc”

De Adelina Duinea, pe

Elena Gheorghe (34 de ani) este o femeie împlinită. Artista are o familie frumoasă, o carieră de succes și doi copii superbi. Joi, 10 decembrie 2020, fiul ei Nicholas a împlinit 9 ani.

Fiul Elenei Gheorghe a împlinit 9 ani: „M-ai învățat să iubesc”

„La mulți ani, suflet blând și bun! Astăzi, la ora aceasta, veneai pe lume și ne-ai făcut cei mai fericiți! Ești minunea noastră! Medicii nu îmi dădeau șanse să devin mamă fără tratamente, însă tu ai fost trimis de Dumnezeu exact în momentul în care viața mea era în căutarea unui sens.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să iubesc, să îmi manifest afecțiunea maternă, să înțeleg că minunile există indiferent de situație! Te iubesc, copilul meu bun!”, a scris solista pe contul personal de Instagram, în dreptul mai multor imagini cu fiul ei.

Solista și soțul ei, Cornel Ene, s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga. Cuplul s-a căsătorit în anul 2012 și împreună are un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan și Amelie Nicole (2 ani).

Pe 6 decembrie, copiii artistei și-au aniversat onomastica. „La mulți ani, Nicholas și Nicole! Moș Nicolae e atât de bun cu noi, v-a ocrotit și v-a iubit încă din prima clipă a vieții voastre”, a scris atunci Elena.

Elena Gheorghe: „Nicholas i-a cerut lui Moș Nicolae o surioară”

„Primul meu copil, prima mea mare dragoste, a venit pe 10 decembrie și i-am pus numele Nicholas, căci mi s-a părut cel mai potrivit și cel mai frumos nume.

Apoi, acum 3 ani, Nicholas i-a cerut lui Moș Nicolae o surioară pe care s-o cheme Nicole, a zis că vrea s-o cheme așa ca să-și facă ziua împreună. Astăzi sunt împreună și îi sunt foarte recunoscătoare Sfântului Nicolae pentru aceste minunate daruri pe care le-a adus în viața noastră.

La mulți ani, Nicholas și Nicole! Să fiți mereu împreună, sănătoși și să zâmbiți din tot sufletul toată viața voastră!”, mai scria solista anul trecut, tot pe 6 decembrie.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce nepoțică frumoasă are Elena Gheorghe! Ania, fiica surorii ei, este adorabilă!

Anca Serea nu a avut mereu încredere în ea: „Puține persoane știu cum mă simțeam”

Familia regală se mărește! Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată

Alin Oprea, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui Medana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter