Fiul lui John Travolta a împlinit 10 ani. Cât de mult îi seamănă micuțul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 24 noiembrie 2020, 11:07

Alături de regretata lui soție, actrița Kelly Preston, John Travolta (66 de ani) are doi copii, o fiică și un fiu, Ella (20 de ani) și Benjamin (10 ani). Primul lor fiu, Jett, s-a stins din viață la vârsta de doar 16 ani, în 2009.

Jett suferea de autism. Adolescentul ar fi făcut o criză de epilepsie în urma căreia s-a prăbușit în baie și s-a lovit cu capul de cadă. Kelly a murit în dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, la vârsta de 57 de ani, răpusă de cancer.

Fiul lui John Travolta a împlinit 10 ani. Cât de mult îi seamănă micuțul

Luni, 23 noiembrie, fiul cel mic al actorului a împlinit 10 ani. John a marcat momentul publicând în mediul online o imagine în care își îmbrățișează fiul. „La mulți ani, minunatului meu Ben! Te iubesc!”, a scris actorul în descrierea fotografiei.

Postarea a strâns până acum aproape 270 de mii de aprecieri și 6.500 comentarii. În luna august, Travolta a publicat un videoclip în care, , în onoarea lui Kelly, dansa alături de fiica lor Ella.

Imaginea cu John și cu fiul lui Ben o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

În octombrie, actorul a onorat și ziua în care soția lui ar fi împlinit 58 de ani. „La mulți ani, draga mea! Am găsit fotografia asta de la nunta părinților mei. A fost drăguț să o văd pe a noastră alături de a lor. Toată dragostea mea, John”, a scris.

Perechea a fost căsătorită timp de 18 ani. Kelly și John s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei The Experts, în anul 1989. La momentul acela, Kelly încă era căsătorită cu actorul Kevin Gage.

„Nu eram fericită în acel mariaj, să zicem așa. Eram cu persoana nepotrivită”, a mărturisit actrița. John și Kelly s-au logodit în noaptea dintre anii 1990 și 1991.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Ada Condeescu, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Emoțional așa, e o încercare”

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter