Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani. Ce chipeș este Ayan

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:46

Fiul Mihaelei Rădulescu (51 de ani), Ayan Schwartzenberg, a împlinit 17 ani pe 1 august 2021. Ayan este fiul prezentatoarei TV din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (54 de ani).

Fosta pereche s-a căsătorit în anul 2004 și a divorțat 4 ani mai târziu, în 2008. În prezent, Mihaela formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). Mihaela și Felix sunt împreună din anul 2014.

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani. Ce chipeș este Ayan

„Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume.

E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regula. A crescut prea repede, dă de viața pe cont propriu, muncește pentru ce visează…

Am tot mai puține de făcut pentru el. Învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf…., mai am de-nvățat”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, în dreptul a două fotografii în care apar ea și Ayan.

Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Aștept niște sfaturi! 😘 La mulți ani, Ayan!”, a comentat Adela Popescu (34 de ani), care a devenit recent mămică pentru a treia oară. Adela și soțul ei, Radu Vâlcan (44 de ani), au trei fii.

Citește și:

Mihaela Rădulescu s-a vaccinat anti-COVID-19 la Monaco

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu

„Doamne cât de mare și de frumos e! Să fiți sănătoși!!!; La mulți ani sănătoși! ❤️; La mulți ani fericiți!!! ❤️”, au mai scris Virgil Ianțu (50 de ani), Roxana Vancea (31 de ani) și, respectiv, Anna Lesko (42 de ani).

„La mulți ani! Nu-mi vine să cred cu ce repeziciune au trecut anii, dar e important că au trecut frumos. Să îți trăiască, iar visele să-i devină realitate ❤️”, a comentat și Andreea Perju (36 de ani).

Care este unicul regret al Mihaelei Rădulescu

Deși mulți are crede că viața ei este perfectă, Mihaela mărturisește că are un regret. Vedetei de televiziune îi pare rău că, în tinerețe, a pus mai mult preț pe viața ei profesională, în detrimentul celei de familie.

Și-ar fi dorit mai mulți copii, poate doi, trei, însă nu s-a concentrat, din spusele ei, pe acest aspect al vieții sale. Potrivit Libertatea, vedeta ar fi încercat de mai multe ori să rămână însărcinată.

Ar fi vrut, la un moment dat, să și adopte, însă nu a fost să fie. „De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit Libertatea.

„Aș fi făcut mai mulți copii și ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă și de succesul profesional. Sunt bune și alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă și simt că n-aș fi dat greș cu încă vreo doi, trei copii”, a mai adăugat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter