Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă. Actorul a depășit momentele dificile

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 13 noiembrie 2018, 16:01
Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă, după ce, săptămâna trecută, a suferit un infarct miocardic și a fost operat de urgență.

Viața iubitului om de televiziune a fost salvată în ultimul moment de un rezident care l-a operat de urgență și i-a montat un stent.

Deși operația a fost un succes, medicii au precizat că există riscul ca lui Florin Busuioc să i se mai monteze un al doilea stent.

Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subțiri și în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea este obligatoriu să meargă periodic la investigații. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni fiindcă starea lui este delicată”, au explicat doctorii.

Oricum, trebuie să stea liniștit, să evite oboseala, stresul și să urmeze un tratament medicamentos corespunzător”, au precizat cadrele medicale.

Florin Busuioc, scos de la Terapie Intensivă

Florin Busuioc a fost transferat la spitalul C.C. Iliescu din Capitală, la scurt timp de la intervenția chirurgicală. Potrivit unor surse din clinică, actorul a fost internat la secția de Terapie Intensivă unde a fost ținut sub stricta observație a medicilor și asistentelor.

După trei zile de izolare, Busu a fost scos de la Terapie Intensivă.

Momente dificile pentru Florin Busuioc

Se pare că omul de televiziune s-a simțit rău în primele ore ale internării și a avut o stare letargică, datorată în special medicamentației.

Însă, el a reușit să își revină și a început să vorbească normal.

Busu a depășit momentele grele de aceea a și fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că în curând va fi externat”, au afirmat apropiați ai actorului.

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic în timpul unui spectacol susținut la Craiova.

Citește și: Cine este tânărul care i-a aplicat prima manevră de resuscitare lui Florin Busuioc și i-a salvat viața

Citește și: Florin Busuioc. Posibilele motive care i-au provocat infarctul

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter