Florin Ristei, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui, Naomi Hedman

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 septembrie 2021, 10:45

Marți, 23 martie 2021, iubita artistului Florin Ristei, solista și modelul Naomi Hedman, a împlinit 28 de ani. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale competiției X Factor, Naomi în calitate de concurentă, iar Florin în calitate de jurat.

După ce artista a părăsit competiția, cei doi și-au început relația. Modelul de origine britanică a cunoscut familia solistului. „Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.

Relația ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place. A început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin în decembrie 2020, pentru A1.

Florin Ristei, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui, Naomi Hedman

În mediul online, la Insta Story, cu ocazia aniversării lui Naomi, Florin a scris: „La mulți ani unuia dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am întâlnit vreodată! Te iubesc!”. Naomi i-a atras atenția solistului când s-a prezentat pe scena X Factor pentru a interpreta piesa artistei Alicia Keys, Fallin’.

Citește și:

Andreea Marin, primele declarații după ce hoții au încercat să-i jefuiască locuința

Olimpia Melinte, pregătiri pentru al doilea copil. Actrița va naște în aprilie 2021

Cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița Doinița Oancea

Mirela Vaida, declarații în lacrimi din fața secției de Poliție. A depus plângere împotriva agresoarei

Pentru că interpretarea nu i-a convins pe jurați, modelul a primit o a doua șansă de a cânta. Naomi a ales o compoziție din repertoriul aceleiași artiste, If ain’t got you. Florin a decis să o acompanieze, moment în care i s-a alăturat pe scenă.

Naomi s-a remarcat și a intrat în echipa Deliei. În semifinala emisiunii, solista a fost eliminată din competiție. Naomi s-a făcut inițial remarcată în cadrul unui reality show britanic, Ex on the beach.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter