Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, declarații șocante: „M-a pus să fac avort”

De Unica.ro, pe
Fosta iubita Costin Mărculescu, Cristina, face, din nou, declarații șocante despre regretatul actor. Aceasta susține că artistul a pus-o să facă avort, iar acesta fost motivul care a dus la despărțirea celor doi și ruptura definitivă a relației.

Cristina Canela și Costin Mărculescu s-au despărțit cu doi ani înainte de decesul prematur al actorului, iar motivul a fost faptul că rămăsese însărcinată cu el, dar acesta i-a cerut să facă avort. Cu toate că ulterior, regretatul actor i-a cerut să-i mai dea o șansă și să se împace, Cristina nu a putut trece peste dezamăgirea provocată:

„Motivul pentru care m-am despărțit de Costin nu e cel spus de alții, că l-am părăsit pentru altul acum doi ani de zile. Eram însărcinată și m-a pus să fac avort. (…) M-am dus cerându-i bani, am făcut avort, și pe urmă m-a căutat să ne împăcăm, cerându-și iertare, dar nu l-am putut ierta pentru răul făcut, mă dezamăgise”, – a spus Cristina Canela pentru Click!.

Citește și – Câte operații estetice are Ștefania, „Libelula” lui Speak

Totodată, Cristina a mărturisit că motivul pentru care Costin Mărculescu i-a cerut să facă avort a fost faptul că nu era pregătit să fie tată: „Am stat cu el de vorbă, deja sarcina avea două luni și mi-a zis că încă nu se simte pregătit și că îi e frică și m-am închis în mine. (…) A fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregătit să devină tată. Deși își dorea, îi era frică. Din cauza fostei lui soții credea că și eu îl voi dezamăgi și nu mi-a dat o șansă. Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, – mai spus Cristina pentru sursa citată.

Citește și –  Angela Similea și-a pierdut averea și locuiește la prieteni

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter