Fostul iubit al fiicei lui Whitney Houston a murit. Nick Gordon avea 30 de ani

De Oana Savin, pe
Nick Gordon, fostul iubit al fiicei regretatei artiste Whitney Houston, a murit la vârsta de 30 de ani din cauza unei supradoze. Acesta a suferit mai multe infarcturi înainte de a fi transportat la spital.

Potrivit The Mirror, fostul iubit al lui Bobbi Kristina Brown a fost transportat de urgență la un spital din Florida, pe data de 31 decembrie. Tragica veste a fost dată de fratele mai mic al lui Nick, Junior Walker.

Doamne, de ce a trebuit să îmi pierd fratele de Anul Nou? Tot ce tot face este să plâng”, a scris tânărul pe Facebook.

Bobbi Kristina a murit în 2015, la vârsta de 22 de ani, după ce a fost găsită inconștientă în cadă, la trei ani de la decesul celebrei sale mame. Nick Gordon a fost găsit responsabil pentru moartea sa în cadrul unui caz civil, însă nu a primit nicio pedeapsă.

Suntem devastați din cauza morții frumosului meu frate. Lasă un gol în inimile prietenilor și familiei mele. Lupta lui Nick cu viața nu a fost una ușoară. Voi fi mereu recunoscător că Dumnezeul meu mi-a oferit un moment la sfârșitul vieții lui Nick și am putut să îl țin de mână în timp ce el a plecat mai departe”, a declarat Junior Walker pentru People.

Se pare că Gordon a suferit mai multe infarcturi în ziua de Revelion înainte de a fi trasportat la spitalul Altamonte Springs.

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter