Fostul Principe Nicolae, prima declarație după nuntă. Ce spune despre absența Familiei Regale de la eveniment

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 04 octombrie 2018, 12:55
Fostul Principe Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit religios weekendul trecut, la Sinaia. Cei doi au oferit primul interviu în calitate de soț și soție, iar nepotul Regelui Mihai nu a evitat să atingă un punct destul de sensibil, și anume lipsa Familiei Regale de la nunta sa. De asemenea, aceștia au vorbit despre locul unde își vor petrece luna de miere.

Fostul Principe Nicolae a avut-o alături în ziua cea mare în care a ajuns la altar doar pe sora sa, Principesa Elisabeta Karina, aspect care l-a mâhnit și l-a îndurerat foarte mult pe acesta: „Avem altfel de emoţii acum, uitându-ne în urmă şi văzând cum a ieşit evenimentul şi ce amploare a avut, suntem emoţionaţi de tot ajutorul pe care l-am primit. Mă bucur foarte mult că sora mea a venit şi a fost alături de noi în acest moment special. Şi sora mea a fost alături de noi. A fost foarte trist că familia mea nu a venit, dar am o familie nouă acum şi sper că vom avea o legătură cu familia mea în viitor, dar o am pe Alina, am socrii foarte drăguţi şi sunt foarte norocos că acum sunt alături de familia Alinei. A fost o tristeţe pentru noi că Familia Regală nu a fost alături de noi, dar noi suntem alături de ei şi sper că putem avea un proiect, sau mai multe proiecte în comun cu ei, pentru viitorul ţării noastre. Este o surpriză unde vom merge în luna de miere, dar vom sta în România pentru mai multe zile şi anul viitor vom avea o călătorie mai lungă. Începem luna de miere în ţară, în România, ţara noastră. (…) A fost un vis. Suntem lăsaţi fără cuvinte, mai ales de ce experienţe am avut în biserică, slujba a fost unică şi a fost o mare bucurie pentru noi toţi”, – a dezvăluit fostul Principe Nicolae la Antena Stars.

Principele Nicolae si mireasa, alina Binder - nunta regala

Totodată, cei doi au povestit despre vizita făcută la Curtea de Argeș pentru a aduce un omagiu bunicilor, Regele Mihai și Regina Ana, iar Alina va urma exemplul lui Meghan Markle, și va depune buchetul de mireasă la mormântul Reginei: „Am vrut să aducem un omagiu străbunicilor şi am ales acest loc. Am venit cât am putut de repede aici, să depunem flori şi am simţit prezenţa lor şi i-am avut alături. Înseamnă foarte mult pentru noi Curtea de Argeş. Buchetul de mireasă îl voi lăsa la Regina Ana, bunica lui Nicolae”, – a mărturisit Alina Binder.

Citește și – Dorian Popa nu este pregătit să devină tată. Artistul va semna actele de căsătorie doar… de nevoie

Citește și – Iulia Albu a vorbit despre iubitul său misterios

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter