Fotografii nemaivăzute cu Andreea Esca din adolescență

De Unica.ro, pe

Andreea Esca (48 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate apariții de pe micul ecran.

Recent, în mediul online, prezentatoarea TV a publicat două imagini surprinse în perioada adolescenței.

„Voi aveați afișe pe pereți în adolescență? Cu ce? Cu cine? 😄”, a scris jurnalista în descrierea respectivelor imagini.

Fotografii nemaivăzute cu Andreea Esca din adolescență

„Născută și eu în 1972, am avut o rochie identică cu cea din prima fotografie ❤️”, a scris o urmăritoare. „Păi cred că erau 3 modele peste tot 😃😃😃”, a răspuns prezentatoarea.

„Am crezut că este Alexia în celelalte două poze 😄😘”, i-a mai scris cineva. Andreea Esca și arhitectul Alexandre Eram s-au căsătorit în anul 2000. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Alexia (20 ani) și Aris (17 ani).

„Noi suntem cu picioarele pe pământ, nu suntem chiar cei mai romantici din lume și într-o după-amiază a venit așa cu un inel și m-a cerut de nevastă. Aveam 28 ani, normal că am răspuns pe loc! Lucrurile trebuie făcute la un moment dat în viață.

Dacă ai norocul, cum am avut eu, să te îndrăgostești și să îți construiești o familie, cu atât mai bine”, mărturisea Andreea Esca, potrivit Libertatea.

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și Alexandre Eram?

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni și mi-a plăcut foarte mult.

L-am văzut așa de frumos și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro TV pe vremea aceea și mi-a zis:

«Știu eu, stă cu noi pe stradă. Sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru».

«Da», îi zic. L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrică.

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună și mie, că trebuie să merg neapărat”, mărturisea jurnalista în trecut.

La vremea aceea, arhitectul forma un cuplu cu altcineva. N-a trecut mult timp, relația aceea s-a sfârșit, iar cei doi și-au început relația.

Foto: Instagram

Citește și:

LeAnn Rimes s-a fotografiat nud pentru a trage atenția asupra afecțiunii de care suferă

Ellie White, după vindecarea de COVID-19: „Sunt sigură că voi face din nou”

Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție pentru pensie alimentară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter