Gabriela Cristea, despre al treilea copil: „Dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin”

De Adelina Duinea, pe

Gabriela Cristea (45 de ani) și soțul ei, artistul Tavi Clonda (40 de ani), au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani).

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Gabriela a avut-o alături pe fiica cea mare și a vorbit despre perioada de izolare impusă de pandemia de coronavirus, dar și despre dorința de a-și mări familia.

„Am avut niște stări din-astea de anxietate, pot să le spun, în care nu mă regăseam. Pentru că nu mai ieșeam cu zilele, pentru că totul se învârtea între ce făceam în casă.

Intervenise și o rutină din-asta. Te trezești dimineața, ai grijă de copii, te duci, speli, calci, faci de mâncare și o iei iar de la capăt. La un moment dat, capeți așa, un fel de blocaj.

Am trecut singură peste. Te scuturi de trei ori și zici: «Acum ce face?». Păi uite ce facem, o luăm de la capăt. Trebuie să-ți găsești scopul în viață”, a mărturisit.

Gabriela Cristea, despre al treilea copil: „Dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin”

Vorbind despre o declarație mai veche referitoare la un al treilea copil, prezentatoarea TV a adăugat: „Chiar vreo doi [copii] aș [mai] fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea.

Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: «Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei». A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina.

Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par.

Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Lady Gaga, mesaj emoționant după victoria lui Joe Biden: „Acum începem să ne simțim calzi”

Andreea Berecleanu se întoarce la știri. Cu ce post TV a semnat jurnalista

Fratele mai mic al Prințesei Diana a publicat o fotografie nemaivăzută cu ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter