Gafă la Oscaruri: discursul de mulțumire de la cel mai bun film, întrerupt

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 10 februarie 2020, 11:54

Într-un moment istoric, filmul „Parasite” a câștigat premiul Best Picture la Premiile Oscar din 2020, fiind primul film în altă limbă decât engleza care să primească această distincție în 92 de ani.

Filmul a întrecut filme puternic lăudate de critici, cum ar fi „Once Upon A Time In Hollywood”, regizat de Quentin Tarantino, „The Irishman”, regizat de Martin Scorsese și „Little Women”, regizat de Greta Gerwig.

Echipa de producție și actorii din film au fost plini de emoție când au pășit pe scenă. Primul care a vorbit a fost producătorul Kwak Sin-ae, care a spus că victoria se simte ca „un moment foarte oportun în istorie”. Cu toate astea, când producătoarea Miky Lee a încercat să spună și ea ceva, microfonul s-a oprit, iar camera s-a mutat de pe ea, după cum arată Haarper’s Bazaar.

După cum era de așteptat, oamenii din audiență au fost nemulțumiți de acest aspect, așa că au început să strige și să scandeze. Camerele i-au arătat chiar și pe Tom Hanks, Charlize Theron și Margot Robbie alăturându-se scandărilor. În cele din urmă, microfonul a fost repornit, iar discursurile au continuat.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter