George Burcea, adevărul despre consumul de droguri: „Am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 noiembrie 2020, 12:32

Au trecut deja câteva luni bune de la scandalul iscat între George Burcea și Andreea Bălan. Acum, după despărțirea de Andreea, actorul și-a refăcut viața și a decis să vorbească despre acuzațiile care i-au fost aduse cum că ar fi consumat droguri în timpul căsniciei.

George Burcea a dezvăluit care este adevărul legat de neplăcutul episod, petrecut în luna februarie, în care a fost acuzat că s-ar fi suit drogat la volan.

Citeşte şi: George Burcea, primele declarații despre despărțirea de Andreea Bălan

„Am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a mărturisit George Burcea, într-un interviu pentru OK!Magazine.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter