George Burcea: „Regina Andreea Bălan nu acceptă să fie părăsită. Ea crede că toată lumea o urăște”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 septembrie 2020, 17:27

Au trecut deja câteva luni bune de când George Burcea și Andreea Bălan au decis să pună capăt relației. Cei doi nu s-au despărțit în condiții amiabile, iar între ei a izbucnit un scandal montru care nu pare să mai ia sfârșit. Burcea și Bălan își aruncă unul altuia acuze și reproșuri și insistă să pună sare pe rană ori de câte ori au ocazia.

Într-un interviu recent acordat okmagazine.ro, George Burcea a ținut să sublinieze că așteaptă cu nerăbdare divorțul pentru a-și putea vedea înainte de viață. Actorul este de părere că Andreei îi place situația în care se află și profită de amânarea despărțirii în fața judecătorilor pentru a fi în centrul atenției cu scandalul.

Citeşte şi: George Burcea, adevărul despre despărțirea de Andreea Bălan: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

„Cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez”, a mărturisit Burcea.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Actorul a mai spus că diva Andreea Bălan nu este obișnuită să fie părăsită și crede că toți cei care nu sunt de partea ei, o urăsc.

„Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre. Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan”, a încheiat George Burcea.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter