George Burcea și Andreea Antonescu, schimb dur de replici la „Ferma”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 octombrie 2020, 14:58
George Burcea și Andreea Antonescu au avut un schimb de replici dure în cadrul emisiunii „Ferma” de la Pro TV. Totul a pornit atunci când cei doi concurenți au fost întrebați cine anume nu merită imunitatea și s-au nominalizat reciproc. 

Faptul că Andreea Antonescu a ajuns în „Ferma” nu i-a picat deloc bine lui George Burcea, mai ales că artista a vorbit despre despărțirea lui de Andreea Bălan încă de la început și nu au lipsit nici acuzele la adresa actorului.

Cele mai recente schimburi de replici au pornit în momentul în care Mihaela Rădulescu a cerut concurenților să spună care ar fi colegul care nu merită imunitate în „Ferma”. Andreea Antonescu și George Burcea s-au nominalizat reciproc.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

“Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r. – Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici”, a spus George Burcea, referindu-se la colegii săi.

“Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață”, i-a răspuns Mihaela Rădulescu.

Citește și: Andreea Antonescu, acuzată că este cea mai falsă persoană de la „Ferma”

“Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a mai dezvăluit George Burcea.

La rândul său, Andreea Antonescu nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat o replică dură actorului.

„Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat să-l cunosc eu pe George. Azi mi s-a părut așa o frustrare, pe motive de 2 lei, o anumită ranchiună în suflet… a dat-o cu atâta bucurie atunci când mi-a pronunțat numele. Pot să fiu și eu rea, dacă vreau” a precizat Andreea Antonescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter