George Clooney a mărturisit că a făcut o greșeală „prostească” de parenting cu gemenii lui

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Duminică, 06 decembrie 2020, 12:33

Într-un interviu oferit recent, George Clooney (59 de ani) a dezvăluit că gemenii lui, Alexander și Ella (3 ani), folosesc o abilitate specifică împotriva lui și a soției lui, avocata Amal Clooney (42 de ani).

George Clooney a făcut o greșeală „prostească” de parenting cu gemenii lui

Copiii nu vin cu manuale de instrucțiuni, însă George Clooney a descoperit de curând că sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu trebuie să-i înveți.

„Am făcut un lucru foarte prostesc – gemenii noștri vorbesc fluent italiană”, a dezvăluit actorul. „Vreau să spun că sunt fluenți la trei ani în italiană, în timp ce eu nu vorbesc italiană deloc. Soția mea nu vorbește italiană. Este groaznic; i-am înarmat cu o limbă străină specială.”

Actorul și avocata s-au căsătorit în anul 2014 și au devenit părinți trei ani mai târziu, în iunie 2017. „În dimineața aceasta, Amal și George au devenit părinții lui Alexander și ai Ellei Clooney.

Ella, Alexander și Amal sunt sănătoși, fericiți și bine. George este sedat și ar trebui să-și revină în zilele următoare”, declara un reprezentat al perechii după naștere.

Într-un alt interviu oferit recent, actorul a dezvăluit că el și soția lui nu au avut de la bun început în plan să devină părinți. „Nu am vorbit niciodată despre a avea copii, apoi într-o zi am zis: «Ce crezi?».

Mergem la doctor, facem ecografia, și ne spune: «Aveți un băiețel». Am zis: «Băiețel, grozav!». Apoi asistenta a continuat: «Și mai aveți un bebeluș».”

Deși se bucură că a așteptat să devină tată alături de Amal, George admite că există dificultăți când ești un tată mai în vârstă. „Voi împlini 60 de ani anul viitor.

Sunt unele momente în care copii zic: «Ok, acum vom sări ca o broască până în pat». Eu le răspund: «Voi sări de câteva ori, dar nu știu dacă rezist până în dormitor».”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Logodnica lui Robin Thicke, nud în mediul online. Modelul așteaptă al treilea copil cu artistul

Când se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda și cine vor fi nașii?

Manuela Hărăbor a vorbit despre greutățile întâmpinate în izolare cu fiul ei care suferă de autism

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter