George Clooney, despre Meghan Markle: „Este vânată și hărțuită”

De Oana Savin, pe
George Clooney susține că Meghan Markle este vânată și denigrată în presă, la fel cum s-a întâmplat și cu regretata prințesă Diana.

Actorul american, care este prieten al ducilor de Sussex, a afirmat că un astfel de comportament este „iresposabil” și chiar „frustrant”.

Clooney, în vârstă de 57 de ani, a făcut declarațiile în timpul unei conferințe de presă, organizată cu ocazia lansării miniseriei „Cath-22”, care reprezintă prima întoarcere a actorului în televiziune, după 10 ani.

Vreau să vă spun, o vânează pe Meghan Markle peste tot, este vânată și denigrată”, a precizat vedeta de la Hollywood.

Este o femeie însărcinată în șapte luni și este vânată și hărțuită la fel ca prințesa Diana, iar istoria se repetă”, a subliniat el.

Toți am văzut cum se sfârșește. Nu vă pot spune cât de frustrant este să văd făcută publică o scrisoare din partea unei fiice către tatăl ei, cred că este iresponsabil”, a completat George Clooney, făcând referire la faptul că Thomas Markle a făcut publică o scrisoare pe care ducesa i-a trimis-o la câteva luni de la nunta cu prințul Harry.

George Clooney a participat, pe 19 mai 2018, altături de soția sa, Amal Clooney, la nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry al Marii Britanii.

Prințesa Diana a încetat din viață pe 31 august 1997, după ce mașina în care se afla a intra într-un parapet dintr-un tunel din Paris. În mașină se mai afla iubitul prințesei, Dodi Fayed, care de asemenea și-a pierdut viața în accident. Prințul Harry, care avea o legătură strânsă cu mama sa, a dorit să meargă în capitala franceză pentru a ridica trupul mamei sale, însă Prințul Charles nu i-a permis.

Sursă foto: Shutterstock, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter