EXCLUSIV. Momentul penibil prin care a trecut Bogdan Vlădău când a cerut-o în căsătorie pe Gina Chirilă

De Bianca Prangate, pe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează unul dintre cele mai sexy cupluri din showbizul românesc. Povestea despre cum Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Gina este însă cât se poate de amuzantă.

Pe Gina și Bogdan îi poți admira pe coperta revistei Unica de iulie 2020, alături de fetița lor, Katia. Într-un interviu exclusiv, Bogdan a povestit despre cum a cerut-o pe Gina în căsătorie – și momentul penibil prin care a trecut.

Ne-am strâns toți – acolo, în mănăstire, este o biserică într-o biserică, ascunsă pe niște scări, unde se făceau slujbe pe timpul comunismului, când era ilegal să faci”, a zis el. „Și la un moment dat a venit unul dintre părinții de acolo, care se ocupă de administrare, și a strigat foarte tare: «Și? I-a dat inelul?». S-a făcut liniște, mie mi-a căzut fața. El se grăbea, avea senzația că a ajuns târziu și a pierdut momentul, când colo…”.

Pentru a citi interviul integral oferit în exclusivitate de Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, caută ediția de iulie a revistei Unica la chioșcuri. Dacă nu vrei să bați drumul până la magazin, o poți cumpăra online.

Foto: George Pruteanu/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter