Gina Matache, mama Deliei, spitalizată

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 decembrie 2020, 10:57

Gina Matache, mama Deliei, a fost recent spitalizată. În mediul online, interpreta de muzică populară a publicat o fotografie pe care a scris: „Na belea!!!”. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Gina Matache, mama Deliei, spitalizată

UPDATE

„Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez. M-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor”, a declarat Gina Matache în exclusivitate pentru Antena Stars, citează Spynews.

„Mama cântă dintotdeauna, pe segmentul de muzică populară, iar tata a făcut de toate, era omul bun la toate. Amândoi m-au împins către muzică.

Au observat de când eram foarte micuță că reacționam într-un mod foarte interesant când auzeam anumite piese și au văzut că am și plăcerea de a fi în față, de a le cânta oamenilor”, mărturisea în trecut Delia pentru Adevărul.

Și Gina Matache vorbește deschis în interviuri despre fiicele sale, Delia și Oana. „Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept.

A avut bunul simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva.

Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă. (…) Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan.

Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, spunea mama artistei în urmă cu ceva timp, potrivit Antena Stars.

Din anul 2012, Delia este căsătorită cu managerul Răzvan Munteanu.

Foto: Facebook

Citește și:

Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

Cezar Ouatu, marcat de pierderea tatălui în perioada sărbătorilor de iarnă

Actrița Diana Sar din serialul „Vlad”, infectată cu noul coronavirus: „Am sunat la 112”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter