Gina Pistol a fost înlocuită la Antena 1. Cine îi va lua locul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 17 septembrie 2018, 13:10
Gina Pistol nu va mai putea fi văzută la ”Asia Express”. Frumoasa blondă a fost înlocuită de conducerea trustului Antena 1 cu un cuplu de prezentatori foarte haioși.

Gina Pistol tocmai a primit o veste foarte proastă pentru cariera sa. Prezentatoarea TV a fost înlocuită în emisiunea ”Asia Express” cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, relatează capital.ro. Motivul pentru care a fost luată această decizie nu a fost făcut public, așa că speculațiile au început să curgă. În timp ce unii cred că este vorba despre audiență, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu făcând raiting mai bun, alții cred că relația cu Smiley i-ar fi dăunat carierei, cei doi făcând parte din trusturi concurente.

Gina Pistol, în vârstă de 36 de ani, și Smiley, 35 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste un an de zile, cu toate că până acum cei doi nu au făcut nicio declarație în acest sens.

Gina Pistol s-a făcut remarcată în showbizz-ul autohton grație unui pictorial incendiar într-o revistă dedicată bărbaților. Dacă primul său job a fost acela de vânzătoare, întâi în Roșiorii de Vede, orașul său natal, și mai apoi în Capitală, iată că Gina a muncit mult și a reușit să-și depășească condiția și să-ți vadă visul împlinit cu ochii. În prezent, se poate lăuda cu o carieră solidă în modeling, dar și în televiziune.

Citește și – Ce mare și frumoasă s-a făcut fata lui Virgil Ianțu. Cum arată Jasmina

Citește și – Fuego se întoarce la TV. Ce emisiune va prezenta artistul

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter