Gloria Estefan a avut coronavirus: „Frica a fost cea mai mare problemă”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 04 decembrie 2020, 11:13

Artista Gloria Estefan (63 de ani) a vorbit despre experiența ei după contractarea noului coronavirus. Cântăreața a dezvăluit că a fost infectată luna trecută, după întâlnirea unui fan într-un restaurant.

Gloria Estefan a avut coronavirus: „Frica a fost cea mai mare problemă”

„În ultimele câteva săptămâni am fost victima COVID-19”, a spus. „Vă vorbesc despre experiența mea pentru că vreau să știți cât de contagios este – îmi port masca întotdeauna.

Am mers la un restaurant alături de câțiva membri ai familiei, eram vreo 3-4, și niciunul nu avea virusul. Am purtat masca în permanență. La masă, în timp ce mâncam, un fan s-a apropiat și mi-a atins umărul.

Era foarte aproape, nu purta mască și îmi spunea lucruri frumoase. Este singura interacțiune în afara grupului meu de apropiați”, a continuat. Gloria a realizat că își pierduse gustul și mirosul câteva săptămâni mai târziu.

„Am fost foarte norocoasă. Voiam să vă împărtășesc că m-am izolat și, în ziua aceea în care am mers la restaurant și am intrat în contact cu o persoană fără mască, s-a întâmplat. Mi-am ținut și respirația, sincer, în timp ce persoana îmi vorbea.”

Testul pozitiv l-a primit pe 8 noiembrie. „Din fericire, am fost foarte norocoasă că singurele mele simptome au fost pierderea mirosului și a gustului și o mică tuse. Nu pot spune că m-am simțit atât de rău … sistemul meu imunitar este puternic.”

A concluzionat mesajul cerându-le fanilor ei să poarte în permanență masca. „[În această perioadă] frica a fost cea mai mare problemă a mea pentru că nu știm ce va urma. (…) Dar știți, trebuie să luați frica, să o zguduiți și să vă mențineți sistemul imunitar puternic și sănătos pe cât posibil.”

Din anul 1978, Gloria este căsătorită cu muzicianul și producătorul Emilio Estefan (67 de ani). Perechea are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Emily (25 de ani) și Nayib (40 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Actrița Draga Olteanu Matei ar fi lăsat o scrisoare românilor înainte de a muri

S-a înjunghiat în zona intimă după ce și-a ucis soțul pentru a scăpa de închisoare

Giulia Anghelescu, topless pe Instagram: „Excepțională fotografie, magistral model”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter