Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil! Prima imagine cu burtica

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 23 noiembrie 2020, 12:05

În decembrie 2019, Hilary Duff (32 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, muzicianul Matthew Koma (32 de ani).

Perechea are împreună o fiică, Banks, în vârstă de doi ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de hochei Mike Comrie (40 de ani), Hilary mai are un fiu, Luca, în vârstă de 8 ani.

Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil! Prima imagine cu burtica

Sâmbătă, 24 octombrie, Hilary și Matthew au dezvăluit că familia lor se mărește. Actrița este însărcinată cu al treilea copil.

„Creștem!!! În mod deosebit eu …”, a scris Hilary, pe contul personal de Instagram. În boomerangul publicat, muzicianul îi mângâie burtica partenerei sale. Imaginea în GALERIA FOTO de mai sus! 

În secțiunea de comentarii, Matthew a scris: „Lol, carantina a fost distractivă. Bebe nr. 3 – 2021”.

S-au căsătorit la sfârșitul anului trecut

Hilary și Matthew formează un cuplu din anul 2017. Deși fiica lor s-a născut un an mai târziu, în octombrie 2018, perechea s-a logodit abia în 2019. În luna decembrie a aceluiași an și-au oficializat relația.

Hilary a fost absolut superbă în rochia de mireasă semnată Jenny Packham. Actrița și-a lăudat întreaga echipă pentru realizarea unui look de neuitat.

O sursă a descris pentru E! News ceremonia ca fiind atât frumoasă, cât și intimă. „A avut loc chiar înaintea apusului în curtea din spate a locuinței cuplului din Beverly Hills.”

La un moment dat, după ce Hilary și Matthew au fost pronunțați soț și soție, fiul actriței a luat microfonul și le-a mulțumit invitaților înainte de a striga: „Petrecere!”.

„Toată lumea a izbucnit în râs și s-a bucurat de acel moment. Seara s-a mutat într-un alt cort pentru cină și dans, iar întreaga lume a părut să se distreze de minune”, a mai spus sursa.

„Întreaga seară a fost plină de râsete și bucurie.” Printre invitații cuplului s-au numărat Mandy Moore și soțul ei Taylor Goldsmith, precum și sora miresei, Haylie Duff.

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Spătar, marcată de decesul mamei sale: „Nu conștientizam la momentul respectiv”

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire? Prezentatorul încă îi este manager

Mircea Radu, destăinuiri de la prima întâlnire cu Andreea Marin: „Suspinam după tine! Erai mai frumoasă în realitate”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter