Îl recunoști? Cum arăta Andrei Ștefănescu în urmă cu 20 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 14 iunie 2018, 15:42
Andrei Ștefănescu este cunoscut de toată lumea, însă imaginea reprezentativă este cea adoptată cu foarte mulți ani în urmă: tuns zero. Ei bine, membrul trupei Alb Negru, chiar iubește extremele și spunem asta pentru că la începuturile carierei sale muzicale artistul purta plete.

Andrei Ștefănescu, în vârstă de 40 de ani, și-a amintit de vremurile de odinioară în cadrul matinalului de weekend pe care-l prezintă la Antena Stars și a dat publicității câteva fotografii cu el de acum 20 de ani.

Îl recunoști? Cum arăta Andrei Ștefănescu în urmă cu 20 de ani

Partenerul de trupă al lui Kamara se mândrea la 20 de ani cu o podoabă capilară care ar fi fost invidiată chiar și de femei: “Astea erau niște ședințe foto făcute în 1998-1999. Eram la început. Vă dați seama, cu 20 de ani în urmă?… Ușor-ușor s-a plictisit (n.r. părul). Eu am avut părul lung foarte mult timp. De la liceu mi l-am lăsat lung. Și eu când am ieșit Mister în liceu aveam părul până aici (n.r. mai jos de umeri), făcut tot cârlionți. Eram Michael Jackson. Cred că cineva m-a văzut și a spus: “Ptiu, ptiu, cădea-i-ar părul”. Și mi-a căzut”, a povestit Andrei Ștefănescu.

Îl recunoști? Cum arăta Andrei Ștefănescu în urmă cu 20 de ani

 

“Dacă nu eram artist, mai mult ca sigur eram sportiv. O țineam pe linia aceasta a sportului. Probabil că eram profesor de sport sau antrenor de fotbal”, a adăugat artistul.

Îl recunoști? Cum arăta Andrei Ștefănescu în urmă cu 20 de ani

Andrei Ștefănescu face parte din trupa Alb Negru din anul 2004 și a făcut parte din formația Todomondo care a reprezentat România la concursul Eurovisiondin 2007, la Helsinki, cu melodia Liubi, liubi, I love you.

Citește și – Venus, planeta iubirii, intră în semnul Leu. Cum îți influențează zodia acest aspect

Citește și – Paula Herlo, despre Cristian Leonte: “Prima oară m-au atras ochii lui.”

Sursă foto: Instagram, captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter