Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară. Ioana Simion a îmbrăcat rochia de mireasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 iunie 2020, 16:35
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au cununat religios sâmbătă, 6 iunie, deși în urmă cu câteva săptămâni cei doi voiau să divorțeze, ba chiar depuseseră actele la notar și susțineau că nu mai este cale de împăcare.

Ioana Simion, în vârstă de 43 de ani, și Ilie Năstase, în vârstă de 74 de ani, s-au căsătorit în Constanța, iar petrecerea au făcut-o într-un luxos restaurant de la malul mării. Cei doi și-au ales ca nași pe Ciprian Marica și soția sa, Ioana, care se pare au trecut rapid peste scandalul amantlâcului de acum câteva săptămâni.

Ioana Simion a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă, în timp ce tenismanul a purtat o uniformă de general. Iată, astfel, Ilie Năstase a punctat și cea de-a cincea căsătorie.

Citește și Andreea Bălan, decizie neașteptată. Artista pleacă în vacanță cu George Burcea

Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au căsătorit civil în aprilie 2019. Ea este cea de a cincea soţie a marelui jucător de tenis, el fiind în trecut căsătorit şi cu Brigitte Sfăt (din 2013 – 2018), Amalia Teodorescu (din 2004 – 2010), Alexandra King (din 1984 – 2002), Dominique Grazia ( din 1972 – 1982). Vezi aici cum arată primele două soții ale lui Ilie Năstase!

Citește și Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter