În ce relații au rămas Catrinel Menghia și Răzvan Fodor după încheierea poveștii de iubire dintre ei

De Mădălina Manole, pe
Catrinel Menghia și Răzvan Fodor au trăit o frumosă poveste de dragoste în urmă cu aproape 20 de ani. Pe vremea aceea, Răzvan făcea parte din trupa Krypton și era un adevărat cuceritor.

Catrinel Menghia și Răzvan Fodor s-au despărțit în anul 2002, după o relație de doi ani și jumătate. Fiecare și-au refăcut separat viața, însă relațiile dintre cei doi sunt cât se poate de cordiale: „Nu ţin legătura cu Răzvan, însă având în vedere că există social media, reuşim să vedem câte un pic din viaţa fiecăruia fără să vorbim la telefon. Mai fac câte o apreciere, un like la postările lui şi ale soţiei. Fiecare avem familiile noastre, eu sunt mamă la rândul meu, am un copil de şase luni, dar nu sunt căsătorită, am un iubit”, a declarat Catrinel Menghia penctru click.ro.

Catrinel Menghia, în vârstă de 33 de ani, trăiește o poveste de dragoste de peste 7 ani cu producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico. Actrița a devenit mămica unei fetițe, pe nume Caroline, în luna februarie a acestui an. Celebrul model de talie internațională a divorțat de Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 6 ani.

Răzvan Fodor, în vârstă de 43 de ani, formează, la rândul său, un cuplu minunat cu jurnalista Irina Fodor. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună o fetiță, Diana.

Vezi imagini cu Catrinel Menghia în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter