Inelul cu diamante și safir albastru al lui Kate Middleton, votat cel mai popular inel de logodnă din lume

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 decembrie 2020, 16:23

Inelul cu diamante și safir albastru al lui Kate Middleton a fost votat drept cel mai popular inel de logodnă din lume, potrivit unui sondaj comandat de Natural Diamond Council.

Faimosul inel al ducesei de Cambridge, moștenit de la prințesa Diana, este din aur alb de 18K și are un safir oval de 12 carate și 14 diamante naturale împrejur.

Citeşte şi: Inspirație de vară: Cele mai frumoase rochii înflorate ale lui Kate Middleton

În sondaj, locul al doilea a fost ocupat de inelul de logodnă al lui Meghan Markle, în al cărui concept s-a implicat personal prințul Harry, folosind un diamant din Botswana și alte două diamante din colecția personală de bijuterii a mamei sale.

Locul al treilea este ocupat de inelul cu diamant al lui Miley Cyrus, în timp ce pe poziția a patra în clasament s-a situat inelul lui Hailey Bieber. Inelul cu diamant de 18 carate al cântăreței Beyonce se află pe locul cinci în acest sondaj.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Inelul lui Kate Middleton este observat instantaneu de oricine, cu diamantele sale albe uimitoare care se află în contrast cu albastrul intens al safirului. În studiu, culoarea albastră a fost a doua,  după alb, drept cea mai populară nuanță de diamant pentru un inel de logodnă. Pe locul al treilea se poziționează diamentele roz, care prin din ce în ce mai mult teren în preferințele vedetelor. Diamantele roz sunt extrem de rare”, a spus Lisa Levinson, reprezentant al Natural Diamond Council, potrivit independent.co.uk.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter