Inna are o relație cu un celebru rapper din România! „Da, suntem împreună”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 18 august 2020, 18:14
Inna a confirmat că are o relație cu un celebru rapper din România, după ce în presa mondenă au apărut mai multe zvonuri referitoare la acest lucru. 

Deși în general preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, de data aceasta artista a decis să spună întregii lumi că formează un cuplu cu rapperul Deliric.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat Inna pentru revista Elle.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

Zvonurile privind o posibilă relație între cei doi au apărut după ce pe conturile de socializare ale artiștilor au fost publicate mai multe imagini în care apar împreună.

Mai mult, Inna a publicat pe Instagram o fotografie cu Deliric, cu ocazia zilei lui de naștere, alături de un mesaj special: „La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume”.

La rândul lui, Deliric a postat câteva imagini în care apare cu Inna, dar și o fotografie în care poartă un tricou pe care este imprimată celebra cântăreață.

Vezi în Galeria FOTO mai  multe imagini cu Inna și Deliric.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter