Inna și Deliric, vacanță în Dubai pentru aniversarea de 34 de ani a artistei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 22:28

Inna a împlinit 34 de ani vineri, 16 octombrie 2020. Artista a petrecut alături de câțiva dintre cei mai apropiați prieteni, ulterior călătorind alături de iubitul ei, rapperul Deliric (38 de ani), în Dubai.

Inna și Deliric, vacanță în Dubai pentru aniversarea de 34 de ani a artistei

De acolo, perechea a publicat mai multe imagini surprinse pe plajă, în timpul unei curse auto și vizitând Burj Khalifa. Fotografii în GALERIA FOTO de mai jos!

După despărțirea de Lucian Gîtiță, cel care încă îi este manager, Inna a evitat să vorbească despre relațiile sale. Despre fostul ei iubit, fotograful John Perez, a vorbit doar după ce a fost fotografiată de către paparazzi alături de el.

Deși nu vorbit niciodată despre despărțirea de fotograf, Inna formează în prezent un cuplu cu rapperul Deliric. După ce revista VIVA! a prezentat mai multe informații care le confirmau relația, cântăreața a confirmat în exclusivitate pentru revista ELLE că Deliric este noul ei iubit.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat artista.

Cu ce s-a ocupat Inna înainte de a deveni celebră?

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenția imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Științe Politice, dar sigur nu aș fi lucrat în domeniu (râde)”, mărturisea Inna în iulie 2020, pentru Unica.

Întrebată ce și-ar fi dorit să facă dacă nu ar fi avut o carieră în muzică, Inna a mai spus că i-ar fi plăcut foarte mult să fie fotograf sau chiar make-up artist. „Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar și make-up artist, dar și să dublez vocea unor personaje din desene animate”, declara tot atunci.

Foto: Instagram

Citește și:

Jorge, în depresie după decesul tatălui. „Eram sfâșiat, pur și simplu”

Irina Deaconescu a născut o fetiță: „Am vrut să fac pe șmechera și era să leșin…”

Lili Sandu, despre al doilea copil: „E mai bine să mai aibă un frate sau o soră”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter