EXCLUSIV! INNA a spus tot: de la primul sărut până la cea mai dureroasă despărțire

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 23 iulie 2020, 15:16

De-a lungul timpului, INNA nu a vorbit foarte des despre viața ei amoroasă. Talentata artistă a preferat să păstreze acest aspect al vieții ei departe de ochii lumii.

În ediția de august a revistei Unica, INNA și-a pus sufletul pe tavă și a dezvăluit mai multe despre viața ei amoroasă. Când și-a amintit de primul sărut, l-a descris altfel: „A fost timid. Aveam emoții”.

INNA a și suferit din dragoste, ca orice om. Ea a povestit că înainte, obișnuia să aibă reacții foarte dramatice la despărțiri, dar acest lucru s-a schimbat odată cu vârsta.

„Nu cred că există persoană pe lume să nu fi avut vreodată inima frântă din iubire”, a spus INNA. „În anumite momente ale vieții, erau mai dramatice reacțiile mele, adică sufeream extraordinar de mult și îmi era super greu. Greu e și acum, dar am o altfel de înțelegere a vieții, a modului în care pot gestiona aceste trăiri”.

Interviul integral cu INNA îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, care se găsește deja la punctele de difuzare a presei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter