Ioana Ginghină vorbește despre căsătorie. Actrița s-a mutat cu iubitul

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 01 iulie 2020, 19:57
Ioana Ginghină și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Papadopol, iar acum actrița pare să fie din nou pregătită de căsătorie. Mai mult, aceasta s-a mutat deja cu iubitul ei.

Eu consider că atunci când un om se căsătorește sau te căsătorești cu un om, în acel timp se creează o echipă, adică echipa cumva se ia de comun acord, face un pact că vor să tragă cum ar veni împreună și să lupte împreună în fața greutăților sau chiar și a lucrurilor frumoase”, a declarat actrița citată de SpyNews.

De asemenea, ea a dezvăluit că iubitul ei s-a mutat în casa ei, în care locuiește cu fiica sa, Ruxandra. Mai mult, se pare că cele mai importante persoane din viața ei se înțeleg de minune.

Citește și: Ioana Ginghină își dorește ca fiica ei să aibă o relație bună cu iubita tatălui: “Va trebui să o accepte la un moment dat“

„Datorită pandemiei ne-am mutat împreună, adică am grăbit un pic lucrurile, pentru că aveam nevoie de ajutor în perioada aia, când na, eram doar eu cu Ruxi și cumva ne-am mutat împreună și s-a dovedit de bun augur”, a mai spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani și au împreună o fată, Ruxandra. Căsnicia lor s-a destrămat în 2019, când au șocat cu anunțul privind divorțul lor.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ioana Ginghină.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter